home about contact travelog resepi bahasa jerman

Bahana bet memakan diri

Korang ingat tak aku pernah cakap, aku nak join giveaway kak SITI YANG MENAIP sebelum ni, sebab aku nak menang shawl yang kak Siti nak kasi tuh? Haah, that one. Aku tak bernasib baik nak menang. Tapi itu bukanlah big deal pon bagi aku. Aku suka-suka je join.




Tapi the big thing is, aku yakin aku akan menang shawl giveaway kak Siti tuh. Suami aku mati-mati kata aku takkan menang. Kitorang siap bet, kalau aku menang, aku buleh kentut tepat dekat muka suami aku. And kalau aku kalah, dia kentut plak kat muka aku.

The thing is, semalam kak Siti announce pemenangnya. And aku tak menang!! What's gonna happen to my face after kena kentut nanti???! Hahahaha. Aku tak mampu berfikir sekarang. Yang pasti, aku sekarang menunggu jelah muka aku di-kentut-kan. Cess. Hahahhah

Moral of the story:
Lain kali jangan nak yakin sangat! Bahana bet memakan diri tau! Hahahaha

Muka masing2 sebelum kahwin. Kurus. Sekarang?


p/s: It might sound disgusting to some people, but its fun to share. Hahahah

That's it! Annyeong!
Sekian~
Thanks for reading this !

35 comments:

  1. ommmo ottoke ?? im out hahahahaks.. gud luck la ye bear the huuurm hahahahak..
    let me know the feeling after it ok.. :P

    btw next giveaway jgan lupa join ya.. please jgan bet mengarut lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kite join kalau ade giveaway lagi...hehehhe :D

      Delete
  2. Hahahhahahaha. Okayy. Korang lawakk. Itu lah, konpident lagii. Mohon suami aisya makan petai or bawang putih bbnyak. kasi ummph sikittt! hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawak kan? kite kalau pikir, gelak2... banyaklah petai! abeslah kite kalau suami kite makan petai.... hahahah :D

      Delete
  3. Hoho..macam mana tu nak kena kentut..hehe..tapi orang kata kalau bercinta + sayang, kentut pun wangi kan..berdoalah perkara yang sama jadi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum kahwin yelh kentut wangi...dah kahwin, payau rupenye bau kentut dia...hahahah :D

      Delete
  4. hahahahahahaha K lawak overdoseeeee! mohonnn pakaii mask dlu sebelom dikentuttt kan. errrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...penat2 akak jage muke akak, tau2 kena kentut...haisshhh...hahahahah :D

      Delete
    2. hadoiii hadoii.. hahahaha takpe kak.. cantek tuk suami kan.. hehehe apa apa ponn silaaa samb. story ni yekk.. tak dapat bayangkn muka akak time tuhhh. alahai.. hahaha

      Delete
  5. hadehhh cemane tu kak ?? anis tak dapat imagine muke akak cemane..hahahah.. bersabarlah...hikhik... lepas nie jgn bet cenggitu lagi oke.. nanti update eh kesinambungan story nie..hihihi...

    p/s : akak tahan nafas kalau2 nak kena kentut tu..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, akak pon mmmg pikir nak tahan nafas lame2.... nnt insyaallah update lgi ye... :D

      Delete
  6. Wahahahaha ade tak suami kau kentut? Bahaya betul bet camni. Hahahhaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum kentut lagi...die belum dapat feeling lgi...hahahah :D

      Delete
  7. hahaha... tunggu masa nak meletus je tu... ko tahan jelah dik... bahaya tul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...kena tahan nafas betul2 ni... :D

      Delete
  8. Kahkahkah kelako btol korang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann...kitorang memang sllu macam mereng2 gini... :D

      Delete
  9. ahahaha . sweet je main kentut2 macam tu . hehehe

    ReplyDelete
  10. hehehehehe waduh kena kentut ya....
    salam..singgah n follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha.. terima kasih follow ye... :D salam perkenalan...jemput2 lah singgah selalu membace kt sini ye... :D

      Delete
  11. Slam kenal dari ros.. ros follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ros sudi singgah sini...kite dah follow balik ye..hope we can be friends! :D

      Delete
  12. adoiii dik...bet jnis apakah itu...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah akak...kitorang memang macam gini...pelik2 je kitorang bet....ahahha ;D

      Delete
  13. singgah sini.. bahaya bet main kentut2 tu. heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksih datang singgah...salam perkenalan ye... :D

      Delete
  14. kentut??? Kalau bau macam kemenyan hantu, alamatnya pengsanlah awak. hihiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...tak kena kentut lagi ni...xtau lah jadi ape nnt...hihihi :D

      Delete
  15. Hbs la dunia yg fana ni... (´・ω・`)

    ReplyDelete
  16. so cute la.. hahahha.. bestnya muda2 dah kawen.. jeles!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...kami memang mcm ni, giler2 siket...hehehe :D

      Delete
  17. Hahaha.. huish suami istri ni =,=" Kalau saya, saya lebih rela bet tendang pungkuk hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...