home about contact travelog resepi bahasa jerman

Saluran-saluran untuk Menderma Palestine dan Lain-Lain

Assalamualaikum, dan selamat bersahur sahabat-sahabat di Germany. Dan salam berpuasa untuk sahabat-sahabat di Malaysia. Just a quick update, di sini aku letakkan link-link saluran (bank details untuk transfer) untuk siapa-siapa yang berminat nak bersedekah di bulan Ramadhan ni membantu saudara kita di Palestine dan lain-lain. 



Apalah salahnya hulurkan bantuan seringgit dua, takkan habis harta orang yang bersedekah, tak gtuh! so lets do it now! (**mungkin ada banyak lagi saluran lain untuk bersedekah, aku just kongsikan apa yang aku tahu je, harap membantuh)

Bagi yang berada di Jerman:
Melalui saluran Aqsa Syariff

Melalui saluran Islamicrelief
Bagi yang berada di Malaysia:







Dan secara general, buleh jugak menderma menggunakan PAYPAL untuk Rohingya di sini KLIK .

Semoga Allah membalas yang baik-baik belaka kepada anda semua! Selamat beramal!
Sekian~
Thanks for reading this !

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...