home about contact travelog resepi bahasa jerman

My Bestie is now taken!

Ya Allah, akulah orang paling sedih duduk dekat sini sorang-sorang, menengok dari jauh je kawan baik dunia akhirat aku menikah. Cehh sedih tak terkira kot sebab tak dapat balik. Tengah exam katanya. Hahaha.

Inilah bestfriends I olls masa dekat sekolah dulu.
Diorang nilah yang melayan aku pakai inai sehari sebelum
aku menikah, tahun lepas. Hihihi
Baju pink tuh Puan Ferantin kita!

Dah lah semua bestfriends kitorang satu group gather masa Ika menikah tuh. Pengantinnya sekarang Puan Zulaikha ye... Zulaikha ni kahwin dengan femli angkat(homeroom) aku masa sekolah dulu, nama suaminya Zulfadhli. 




Ya Allah dalam banyak-banyak orang kapel masa dekat MRSM tuh, diorang yang tak berkapel nilah yang kahwin dulu. Ini pasangan pertama yang kahwin sesama batch MRSM Alor Gajah. Sebab tuh majlis diorang, ramai sangat schoolmates datang meraikan. I izz jeles dari kejauhan ni hah. Ah tension! Dahlah, sedih lah nak tulis. Sebak, sebak. Korang tengok-tengoklah gambar depa. Aku nak pergi nangis di suatu sudut. Ngeh ngeh. :'(

Zhe Anak Gadis!

Zhe Perantin!

Zhe cameraman, and zhe ex-clusmate




Schoolmates! :D

To my adik homeroom, 4li, please take good care of my bestfriend ye. Jaga dia elok-elok ye. Semoga cinta korang berkekalan hingga ke Jannah Allah, insyallah. Aku nak anak buah 12 orang k, nak buat team bola satu, +1 reserve! Kekehkehkehkeh. K bai!

p/s: korang tunggu tau, hadiah dah ready, tapi belum post2 lagi. Duduk rumah jek tunggu, jangan pergi honeymoon, nnt aku jeles lgi! Hahahaha

Thanks for reading !
Sekian~





17 comments:

  1. Barakallah buat kedua pengantin!

    alahai...jangan la sedih aisya oii...nanti balik Malaysia...laga-laga pipi okay...yg penting doakan mereka walau dr kejauhan...and jgn lupa pos hadiah...hahaha

    ReplyDelete
  2. alolo sedihhnyaaa.. xpe2.. balik malaysia nt jumpa la ehh..

    comelnyaa kwn2 akak nihh.. sweet gilaaaa.. #terasa macam nak kawen skg je taww ><

    ReplyDelete
  3. alahai....ciannya..sbr jelh yer..nmpk muda lg pengantinnye hehe..

    ReplyDelete
  4. Hahaa. Mesti sedih tak dpt dtg wedding bestie. Takpe. Yang penting didahulukan. Hehe. kirim doa dari jauh.. :)

    ReplyDelete
  5. alahai sedihnye kak aisha ye.. sabau2.. nanti jangan lupa pos hadiah keyh... ^__^

    ReplyDelete
  6. wahhh..bestnyaa..!! pasangan pertama kahwin sesama batch AG!! ^_^

    ReplyDelete
  7. sayangnya akak ta dapat pegii.. tapi apa bole buat kan ..

    ReplyDelete
  8. hihiks emo plak dia kawan dia nikah :P dia tuuuu dah nikah hahahaks.. ok akak pun nak emo sebab akak calon pun tadaak lagi.. mohon send sorang mamat mata biru kat sana utk akak..

    ReplyDelete
  9. wah..bestnye..serius jelezzz.haha..tumpang gembira jgk.

    ReplyDelete
  10. jalan sini.

    http://nurainahanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Takpe la kak. Dah jodoh dorang kawen time kakak exam jauh nun. Nasib baik nanges ade yg pujuk tu. hehe

    ReplyDelete
  12. Wah, seronoknye..Tahniah tuk pasangan pengantin :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. tahniah untuk pasangan pengantin :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... xlame lg my bestie juga akn taken..ambo juga still x taken lg..huhu.. nice pic suka tgk :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah kpd pasangan pengantin muda tu :-)

    ReplyDelete
  16. Waa.. tahniah kepada mereka ^^ Amboi.. sampai 12 orang .__.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...