home about contact travelog resepi bahasa jerman

Pemenang Giveaway Harry Potter by JINDRISSKA

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada sidang pembaca. Sebelum aku laungkan nama-nama pemenang giveaway aku ni, aku nak ucapkan thousand of thanks dekat korang semua yang dah menyertai, dan me-support giveaway aku yang first di abad ini. Tanpa korang, mesti tak meriahlah giveaway I olls kan. So, tenchu tenchu tenchu! :D

Gambar sekadar hiasan, takde kaitan: Saje nak buat korang terliur.
Aku pon sama je padehal. Hahahha


Kalau korang nak tengok senarai nama, ada dekat sini ye KLIK. Hah sorry arituh terlambat aku senaraikan pesertanya. Tapi rasa semua dah di-informkan. Ok lah tuh ye. Haa, nak bagitahu cara pemilihan pemenang kita ye. Aku randomkan aje, guna random.org, and then check syarat2, siapa yang memenuhi syarat, straight away menang. Yeay!

Ikutkan aku, memang semua orang aku nak kasi hadiah ni. Tapi benda pon terhad. Jadi terpaksalah pilih guna cara ni ye. Dan pemenang giveaway JINDRISSKA buat kali pertama jatuh kepada(**drum rolls), peserta bernombor:

4, 28, 48, 11, 61, 33, 51, 10, 21, 57,40


Clap, clap, clap!! Tahniah kepada yang menang ye. Yang belum bernasib baik, stay tuned tau, insyaallah ada giveaway lagi di lain hari!

siti.aisya.ibrahim@gmail.com

Kepada yang menang, emel-lah I olls kalau nak menuntut hadiah ye! Sila emel sebelum 21 September 2014 tau, siapa lambat, I olls kasi hadiah korang dekat orang lain. Hehehehhe. Anyway, I need your details:

Nama:
Alamat:
No Tel (optional):
Link Blog:

Cau cin cau!

39 comments:

  1. ngeekkkkk saya xdapat hehehe... saya harap next segmen saya menang.... T-T

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah no.33 dapat..ada rezeki..nak send detail kat mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah send detail kat emel.. dapat tak? :)

      Delete
  3. SENTAP wehh tak terpilih...Uncle Random jahattt..kekeke...congrats semua :)

    ReplyDelete
  4. OMG OMG^^ saya menanglah. bertuahnya :) Alhamdulillah^^

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaa tak tersenarai sodehhhhnyaaa..hahahaha

    tahniah kepada pemenang ~_^

    ReplyDelete
  6. Wahh terpilih :) Terima kasih kak... Dah emel tadi ^^

    ReplyDelete
  7. yeaaayyy alhamdulillah, terimakasihhhh^^

    ReplyDelete
  8. saya dah email yeeee ^^^^ :D thankyouuuu

    ReplyDelete
  9. Datang kedua kali ke post ini nak tengok kot2 nama aku tetiba ada dlm snarai winner hehe

    ReplyDelete
  10. takdok rezeki, hehe tahniah yg menang...

    ReplyDelete
  11. alaaaa sedihnyee xmenang.. bru nak merase poskad german..hukhuk... xpela.. xde rezeki.. tahniah pemenang.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pemenang :)
    dan kepada kak sya, tahniah sbb buat segmen ni. i olls happy sebab dpt blogwalking even tak menang :)
    pasni buat la lg GA ye, poskad dr germany ke. poskad gambo klose, gotze, muller, ozil. hehe. setem germany camne kak? cer tunjuk sikit.

    ReplyDelete
  13. alolololo.. tak menang.. huhuhu..btw tahniah kpd terpilih :)

    ReplyDelete
  14. Tak menang. Sedihnya :(

    Takde rezeki. Tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada pmenang...huhu xde rezki t_t

    ReplyDelete
  16. hahaa. Alhamdullilah. Mengena jugak. Bukan senang nak guna random.org tu haaa. Macih bebeh. Lebiuuu!

    ReplyDelete
  17. wuuu .. tahniah tahniah pemenang ~

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua..bestnye dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  19. YEAYYYYYYYYY
    alhamdulillah...waaa..nak menangis ni..hehehhe..thanks Aisya =)

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah. Thank you!! Rasa bertuah pulak. hehe.
    Saya dah email. Semoga awak dimurahkan rezeki. Thanks again! =)

    ReplyDelete
  21. sedih nyeer xdapat poskad Mr. Harry Potter... T_T haha. tape2, lepas ni kak aisya buat lagi eak...tahniah yg menang

    ReplyDelete
  22. LIKE SERIOUSLYYYYYYYYYYYYYYYY? *pengsan 2minit*
    Thanks Kak Jin. eh Kak Sya! ^^V

    ReplyDelete
  23. tahniah kepada semua pemenang.. huhuhu tak de rezeki di sini ya..

    ReplyDelete
  24. sob sob sob xdeeee rezeki.. huhuhu. cepaaat next giveaway akak nak join!!

    ReplyDelete
  25. Tahniah kepada pemenang.. Nanti bust segment lagi ye. Nak stamp pulak. He he ;)

    ReplyDelete
  26. baru perasan dah pilih pemenang.. hehehe... tahniah buat pemenang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...