home about contact travelog resepi bahasa jerman

Holiday Teaser

Assalamualaikum dan salam sejahtera, everyone! Thanks again sebab ramai yang join giveaway aku yang first arituh ye. Tak sangka dapat sambutan luar biasa daripada korang semua. Domo2 kumawoyo! 

Since giveaway arituh dapat sambutan dari pihak korang semua, aku dan en Husband akan 'keluar' berjalan-jalan mencari hadiah for the next giveaway. Yeay! Buat masa sekarang, aku taknak bagitahu korang lagi kitorang akan kemana(check travelog ye nnt!), tapi yang pasti, giveaway next adalah insyaAllah souvenirs dari tempat-tempat yang kita pergi tuh.

So stay tuned and be surprised!




p/s #1: Kepada yang menang giveaway Harry Potter arituh, insyaallah balik dari holi-holiday nnt I olls post hadiahnya ye. Bersabar tau! :D

p/s #2: Kalau kak Aisya tak datang blogwalking dekat blog hangpa semua sepanjang minggu ni, sorry ye. Sebab aku takde dekat rumah. Online guna tablet/fon tak se-best online guna laptop. Heheheh. Insyaallah balik holiday, aku blogwalking balik ye! Sayang korang semua! Muah!

17 comments:

  1. wahh..jgn lupa ole2 utk nadyya tau..hikhik

    ReplyDelete
  2. woahh, berjalan~ beli hadiah untuk aina. XD

    ReplyDelete
  3. happy holiday kak aisya comel.. :) nak hadiah satu..hihi

    ReplyDelete
  4. hai... happy holiday. syok ye jalan2

    ReplyDelete
  5. Wahhh mahu ke manakah itu, jeleznyaaaa akak jm nye trip lambat laie huhuhu
    Happy holiday, jelrzz i oulsss

    ReplyDelete
  6. Patot lama tak nampak. Hehe. Makan hari tu pon lama tau. Beg beso tu kang boleh isi bnyk souvenir. Hehe :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bercuti,dik. Enjoy yourself!

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti ^^v Next giveaway taknak miss hehehee

    ReplyDelete
  9. woooow nak ada next giveaaaway..!! macam tau je ape ape hadiahnya :D teeeheeee cepat buat and let me know tau nak joooin..

    ReplyDelete
  10. Bestnya jalan2.
    Cepat naik. Nanti tertinggal train.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...