home about contact travelog resepi bahasa jerman

Rahsia Kemaskulinan Lee Min Ho!

Mesti ramai rindu Lee Min Ho kan? Lama dah dia menghilang lepas berlakon cerita The Heirs arituh ye. Aku pon rindu dia jugak! Kehkehkehk. En Husband sila jelly2 berguling2 ye. Hahahhaha. 

The Heirs
Sumber : Internet



Lee Min Ho will back with a new drama muvee this December bertajuk Gangnam Blues. Siapa tak tahu, sila lempang diri sendiri ye. Tahap excited aku naik sampai ke tingkat 15 lah, apa lagi. Lama dah diwarwarkan di media elektronik tentang muvee ni, tapi lambat bebenor nak keluarnya. Aku hampir2 hilang sabar menunggu. Hahhahaha. 


Gangnam Blues
Sumber : Internet


This time takde dah muka licin berseri2. Hahhaha. This time LMH akan kembali dengan wajah baru, muka ganas, rugged gtuh, sebab this time cerita action. Mana sesuai muka licin lembut berseri dgn muvee action cenggini kan. 

Nak tahu rahsia kemaskulinan si LMH ni? 
Dengar2 dari Demam Drama (dramafever.com), LMH tak memakai lotion muka selama 6 bulan untuk dapatkan muka rugged, yang dah tak berapa licin ni. Kesiannya kat muka you, cik abg LMH oi! Tapi, bolehlah! Macho you!


Gangnam Blues vs The Heirs
Sumber: Dramafever.com

Dulu2 LMH ada berlakon drama action2 jugak, tapi rasanya masa tuh licin sangat muka dia. Langsung tak ganas. Tak nampak thrilling langsung. Hahahha. 

Aku tengok masa tuh, cair2, meleleh2 air liur. Hehehhe. Takpe, masa tuh belum kahwin lagi. Dah kahwin ni, kenalah control diri sikit. Takyah obsess sangat. Hehehhee. Drama yang dulu tuh tajuk dia City Hunter. LMH berlakon dengan Park Min Young masa tuh. Park Min Young ni kakak Park Shin Hye ke, kenapa comel sangat korang berdua ni huh??

City Hunter
Sumber : Internet

Cakap banyak tak berguna. Korang baca jelah. Below here are some details about the new muvee, Gangnam Blues: 

Title: Gangnam Blues
Genre: Action and thriller
Will be released in: December 2014
Trailer: KLIK

Opps! 
Aku rasa, LMH dah debab sikitlah sekarang. Pipi dia lagi tembam dari dulu. Haisshh tak boleh jadi ni! :D  Obvious sangat ke aku memang follow semua drama and muvee from this guy ? Arrghhh! :D

Thanks for reading this !
Sekian ~
Kuromeyon !

46 comments:

  1. Hoho. saya pon minat Lee Min Ho gak. Seriopusly, dia nampak makin sado sekarang. Tapi saya lagi suka rambut dia dalam heirs dan city hunter. Nampak smart. Tapi dah lama dah memang tak dengar cerita dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pon sama...lagi suka kalau dia muke sweet2 gtuh...ya Allah senyuman dia, mmg buleh buat cair hati perempuan kan....comelnya! :D

      Delete
  2. Nampk nama lee min hoo terus melompat singgah blog ni. haaaa~ tengok teaser gambar dia berlakon. hensemm gillaaa wuu~ aina yang perempuan ni pun tak berapa jaga muka. diaa hamboi.~ kalah aina. T_T dia ni setahun satu drama. hahaha. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah aina, akak pon xberapa jaga muka...malu dengan abg LMH, muka rugged dia mybe lagi licin dari muka akak ni....ahahhahahah :D itulah, lame dah dia tak berlakon...nasib banyak iklan2 muka dia...tengok kt utube! :D

      Delete
  3. Replies
    1. cute kan? cair menengok...comel angat2.... :D

      Delete
  4. ohhh lee min ho! awat comel sgt nihh ish! gerammmmmmmm. pcya tak nadya xpna tgok drama lee minho blakon..hahaha suka tgok muka jek.. xlayan sgt drama2 korea ni.. hebatnnyaa die siap pakai lotion. nadyya ni.. haihh nak pakai krim pape ponn malas.. adoiii T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriusly nadya tak pernah tengok? tengoklah222... tgok yang city hunter, ada Gwang Soo sekali...comel je dia belakon...innocent abes! :D

      Delete
  5. pernah jugak minat dia ni .minat kat lesung pipit ja. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....sweetkan bila dia senyum nampak lesung pipit dia tuh kan.... :D

      Delete
  6. Bapak saya kata muka dia macam pondan!!! Hahaha. Sebab licin sangat. Tak maskulin langsung. Maybe sebab dia bedah muka kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah...betul jugakk tuh...korea kan banyak cosmetics surgery kan... lagipon diorang ni, even lelaki pon sebok pakai lotion, mask apa semua...kite yang perempuan pon kalah dengan diorang ni.... hahahahha :D

      Delete
  7. akakkkk anis pon suke LMH.. tapi akak tak boleh suke sgt oke.. dh kawen kan.. anis takpe..sebab belum kawen.. hahah.. ohh abg LMH.. jambu2 pun i is sukeee... kih3.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah, oklah...akk simpankan LMH untuk anizz yer! :D

      Delete
  8. Kaksha tak suka KpoP tapi suka Lee Min Ho ni berlakon especially dalam Citu Hunter & Boys Over Flower tu... mihmihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah kak Sha...kite xlayan pon kpop.... kdrama memang kite layan... :D

      Delete
  9. Omo! Omo! Memang nampak maskulin habis la ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... serius muke dia lain dalam cite ni...xsabar nk tunggu dia naik kat online, boleh streaming....ehhehehe :D

      Delete
  10. Lee chong wei tahulah...lee min ho tk brpe nk kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha...dia ni pelakon popular dekat korea.... name dekat same dengan LCW yer.... :D

      Delete
  11. hahaa. lee min ho memang muka baby face. rasa muka mcm sesuai dgn citer2 romantik gitu. haha. tazabar pulak nak tengok. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...kite tgok cite heirs kan, senyum2 sorang2.... ahhahahah :D takleh belah dalam BOF rambut dia...geli tengok! haish! :D

      Delete
  12. Salam..membalas kunjungan..
    LMH yg omey sgt..sy pun maaanyakk suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah kite pon manyak222 suke! :D kite geng ek! :D

      Delete
  13. Sanggup jugak LMH tak pakai losyen sebab nak berlakon. haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...sanggup dia kan.... salute gak lah... :D

      Delete
  14. Wah, sampai 6 bulan tak pakai pencuci muka hanya untuk dapatkan wajah rugged ^_^

    ReplyDelete
  15. lee min ho memang sgt2 ensem.. hahaha..
    btw, baru tau park shin hye dgn park min young adik bradik.. like, seriously?? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak2...diorang bukan adek beradik...sje je cam tanya...sebab name lebih kurang...muke pon... .ahhahahh :D

      Delete
  16. akak ada tgk trailer dia haritu...macam best...

    hoi hoi...kaber sikit ayaq liuq tu...kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, cam best kan...sebab best friends jadi musuh...xsabar nak tegok! :D

      Delete
  17. oooowh hoi peminat tegar leeminho rupaaanya. hemo hemo.. akak kenot go lah leeminho. tapi ye la taste beza beza kekekek.. tengok the heirs pun sebab minyuk blakon. bukan nak tengok leeminho :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kite lame dah follow dia ni kak ct...dari personal taste lagi... suke dia dlm cite tuh, rambut dia style cantik...xpe2, taste orang lain2 yer... :D

      Delete
  18. Haha dalam bnyk kpop kenal LMH dgn jang geun suk jela. Tapi cite ni memang xtau. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, kite pon tahu sikit je... yang betul2 cam hebat berlakon, hah yang tuh kite ingt... :D

      Delete
  19. Alamak..taknak lempang muka sendiri.
    Nanti senget camne?
    Akak jarang tgk tv..slalu pun tengok cite Melayu yang lawak2 je.

    ReplyDelete
  20. Lee Min Ho...my feveret actor also...ahahaha...

    ReplyDelete
  21. hohho .. peminat 'setia' sgt nie .. aty2 , t en. husband jelly b'guling2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...cian cik suami kita yer :D zati ni comel lah :D

      Delete
  22. sha suka yong hwa..plakon heartstring..tgk x? hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok!!! yeay kite geng! :D suka sangat cte tuh...sweet :D

      Delete
  23. perghhhh fanatik jugak sis ni dengan abam LMH... hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...