home about contact travelog resepi bahasa jerman

Zalora: Fashion for Men

Pss, psst. (Bisik2). Aku nak kasi tahu korang semua satu rahsia ni. Aku ni kan sebenarnya kaki shopping online. Haa, siapa yang geng dengan aku, sila angkat kaki. Puhahhahaha. Aku ni dulu2 sanggup berhabis duit shopping online tau. Hehehe, sekarang pon. 


Aku sebenarnya serba salah dekat laki aku, kesian dia. Birthday aku, dia belikan hadiah. Anniversary, dia belikan hadiah. Tapi aku, seketul harem hadiah takde aku kasi dekat dia. Jahat kan aku?! Sangat tak bertanggung jawab. 


Aku bukannya taknak bagi pape dekat en Husband aku ni, tapi taste dia ni tinggi sangat. Aku kadang2 fedap ar, kang beli2 dia tak suka pulak. Aik mengutuk suami dekat blog pulak ek? Teehee. Baru2 ni aku terjumpa satu website ni. Usha punya usha, aku rasa memang baju2 dia semua kenalah dengan high taste en Husband aku. 


Korang nak tengok tak, website apa yang aku dok usha2 ni. Jom kita terjah... KLIK





En Husband aku ni memang peminat hoody. Memang inilah tempat dia, kalau nak cari banyak2 hoody. Banyak giler pilihan ada dekat website ni. Memang rambang mata ok! Plus, model dia omaigadd! (Tiba2 plak kan) Hehehehe

Aku dok berimaginasi, camnelah rupa laki aku pakai jacket camni.
Mesti comel laki ai! Jangan jelly korang! Hehehehhe






Haissh, tak boleh jadi ni, rasa nak paksa korang semua gi terjah website ni sekarang jugak, beli berkoyan-koyan untuk suami, ayah, abang, adik, semualah. Excited aku!







Aku bukan apa, aku suka sangat website ni, sebab dia suggestkan camne kita nak pakai satu2 outfit tuh. Contohnya ada hoody sesuai dengan certain2 t-shirt kan, kalau kita sendiri pilih, maybe takdelah nampak 'Umphh' sangat bila pakai kan. Yelah I olls ni bukannya pakar dalam bidang fesyen2 ni.


Bila tengok dekat Zalora dia matching2-kan baju dengan hoody, dengan seluar, senanglah orang cam aku ni nak buat pilihan kan, nak beli terus the whole outfit pon ok. Matching and smart. Takde dah rupa caca-marba pasni.


Lepas ni bolehlah berfesyen ala-ala retis kan!






Aku sebenarnya, dah terbiasa shopping online dekat Deutschland(Germany) ni. Sebab ada banyak website yang user-friendly, dan kita boleh beli almost everything yang kita nak dengan mudahnya. And aku rasa the same thing bila aku terjah website ni.


And one more thing, korang jangan risau tentang harga tau. Zalora tengah sale sekarang ni!












Ini antara outfit kegemaran en Husband aku! Nak tau kitorang berdating dekat mana
this time, wait for my next entry!
Oklah, korang pergi terjah sana. Aku nak tanya cik Abang cike-bumbum aku ni, yang mana dia berkenannya. Cau cin ciao!

That's it for now !
Thanks for reading this !
Sekian ~
Luv cha !

25 comments:

  1. Lepass ni makin sakakn lah akak shooping. Hahahah.Siann laki akk nanti.

    hamboii model bajuu. --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann model dia comel giler...cair tengok ...hhehhehehe :D

      Delete
  2. sy pun kaki shopping jgak ! haha*high5 Tapi takpernah lagi shopping kat Zalora. Biasanya sy shopping kat Nile.com.my jer..hihi Student kan.. duit cukup2 makan je.. Nile ni kalau akak servay, harga dia lagi jauh murah berbnding Zalora.. Trusted online shopping, jgn risau XD

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  3. pergghh..semart giler! hensem plak abam2 tuh..hihi

    ReplyDelete
  4. Samalah. Saya pun kaki online shopping juga. Sedih je tengok bank account lepas shopping >.<

    ReplyDelete
  5. perghh...model hansome..semua jaket cantik di bila pakai..suami aisya pun apa kurangnya hihhi

    ReplyDelete
  6. cik fafa pulak kaki window shopping online. haha ^_^

    ReplyDelete
  7. hahah same lah ng en asben kite ni...
    kite ni mmg xkisah nak bagi brg ape pon..
    tapi nak kasi brg kat dia xtau nak kasi ape tah..
    walupon dia pon sebenrnye xkisah

    ReplyDelete
  8. bhahaha makin banyak le duit keluar Aisya oooi hahaha. tapi tak apa untuk suami :P akak tak boleh la shopping online nak beli baju. shawl n bag okay lagi. baju cannot. i need to feel the material first baru decide.

    ReplyDelete
  9. hahahaha sweet gilos suami akak.. alolo
    wahhh bole belikn satu.. smua cntek2.. n modelnya pon handsome ek.hahahah
    #ok kite spesen.. pantanggggg ! msti nak shoping online je -.-

    ReplyDelete
  10. Amboi, bukan main diberaturkan model2 tu kat sini!
    Akak pagi2 dah gelak! Selamba je si Aisya ni kutuk husband dia :D

    ReplyDelete
  11. kalau fashion for men, kena tunggu dapat asben la.. skang ni, malas nak ushar sikit. heee

    ReplyDelete
  12. Smart giler baju-bajunya...huhu..suka shopping online jugak..hahaha

    ReplyDelete
  13. susah sebenarnya nak bagi brang kt lelaki ni. hehe. mencabar betul. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...mmmg stuju sgt... beli barnag pompuan senang kan dari barnag lelaki ni... :D

      Delete
  14. Baru tahu orang laki pun boleh shopping kat zalora tu...

    ReplyDelete
  15. seronok soping online kalau banyak duit ni. hehe. baju smart2 model hensem2 memang lagi best nak soping kan. hehe

    ReplyDelete
  16. mcm jaker running man, tgh femes skg ni..hihi..merah htm tu ctk..tp xtau nak belikan siapa haha

    ReplyDelete
  17. Kat Zalora ni macam mahal2 jugak.
    Pernah terjah beberapa kali tapi x jadi beli.

    ReplyDelete
  18. Zalora best.Akak ada dapat voucher rm50 tp xahopping smp skang..xtau nak beli apa

    ReplyDelete
  19. Suka sweater merah hitam tu & yg macam asben Aisya pakai.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...