home about contact travelog resepi bahasa jerman

Follower ke 400 !! Wahh

Terima kasih banyak kepada anda-anda-anda semua sebab follow blog aku yang tak seberapa ni. Tanpa korang semua, tak sampailah ke angka 400 arini yer. terima kasih jugak especially kepada follower ke-400, namanya 

Nadira Ismail




Nadira, komenlah sikit dekat blog akk/ kita, kita takde link ke blog Nadira, ingatkan nak follow balik. Komen tau, jangan lupa! I really appreciate each one of u guys!! Muaah from far-far-away land~~~~

Thanx for reading this !
Muah !!
Anneyoung ! :D

48 comments:

  1. hoyee...alhmadulillah..itu tandanya blog semakin di kenali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam blog JM... Lemak berkrim disukai ramai... He He He...

      Delete
    2. Pernah rasa! Dalam mimpi.... Ha Ha Ha...

      Delete
    3. hahaha Embak Es Es mmg suka jilat skrin =D

      Delete
    4. SS sume die nak rase... hahahhaa...

      Delete
  2. Tahniah Aisya...400 tu angka besar bg sue yg baru 100++...

    ReplyDelete
  3. tahniah aisya..seronok giler kan bila bilangan follower semakin bertambah..

    ReplyDelete
  4. aisya..kak wana lupa nak bagitau..poskad yang aisya bagi kat akak tu dah sampai kelmarin..thanx banyak2 tau..terharu kak wana..suka sangat!!!! muahmuaahhh tuk aisya..heheh..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak wana ada entri untuk aisya..nanti kalau free singgah blog akak tau..tq

      http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/01/terima-poskad-dari-siti-aisyatq.html

      Delete
  5. wahh.... bestnya.. tahniah :) saya baru 48 follower hihi... kena kerja kuat ni :p

    ReplyDelete
  6. Wah, tahniah Aisya :) Semakin bertambah..ehem..ehem..meh ler dtg sini pulak
    http://norshamimi.blogspot.com/2015/01/postcard-from-germany.html

    ReplyDelete
  7. Susahkan nak dapat follower.
    Tapi xpe, yang penting...
    Kita enjoyyyyy blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang susah kalu kite ketuk pintu dari umah ke umah... He he he...

      Delete
    2. SS...dunia teknologi sekarang tak perlu nk ketuk pintu umah ke umah dah..sebarkan je dalam internet :-)

      Delete
    3. Kalu semua mende berteknologi... Nape orang masih tebang pokok buat kertas surat kabo? Cer JM jawap... Ha Ha Ha....

      Delete
    4. perghh soalan SS agak sukar dijawab..hahhaah.. :P

      Delete
    5. sebelum menjadi kertas perlu guna teknologi yg ada kalau x pokok tetap pokok.tul tak SS ke salah :-)

      Aniss : senyum tanpa kata apa2 heee

      Delete
    6. okla okla... kite minum duluuuu!!! =D

      *off topic* kikikii

      Delete
    7. hahaha Luna buat iklan penaja..

      Delete
  8. SS tak ingat SS follower ke berapa... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem..ehem..ehemm...follow ke tak nih ahahaha..ehh..JM ada follow blog SS x eh..lupa ingatan sudah ahakss

      Delete
    2. hahahaha...jgn lah..i love u heee

      Delete
  9. wahh tahniah dari akak buat aisya.. akak skit lagi nak kejar aisya..

    ReplyDelete
  10. Salam aisya..

    hello im nadira.. your 400th follower..
    selamat berkenalan... hope kiter dapat merapatkan ukhwah sesama kiter yer.. (-__*)v
    http://nadzpeanut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hihihi hai nadira.. mai follow akak plak wakakakka.. dok promote blog tak malu lak iols ni.. tahniah Aisya.. semoga makin ramai yang menerjah dunia blog Aisya ni..
    keep it up *fighting*

    ReplyDelete
  12. Tepuk tangan untuk akak Siti. :D

    ReplyDelete
  13. Sekejap je dah 400. Dasat ahh tuuu! gagaga

    ReplyDelete
  14. salam tahniah aisya untuk jumlah follower yang banyak. saya pun belum lagi dapat ke tahap ini.
    semoga terus berblogging

    ReplyDelete
  15. wahh tahniah..
    follower dh makin ramai..
    =)

    ReplyDelete
  16. congrats aisya! semoga terus bertambah! ^_^

    ReplyDelete
  17. wow..sekejap je dah 400..terbaikk kak.. akak semakin dikenali.. teruskan menulis.. :)

    ReplyDelete
  18. wah tahniah smpai ke 400 follower
    jemput join yaa http://www.opzzpinky.my/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  19. caya lah kak Aisya.. 400 tuh. hehe.. ala ala, klu a fina follow lmbt skit mst dpt angka 400. hekhek... btw proud dpt angka 399 <3 hihi

    ReplyDelete
  20. moga2 nadira mai baca entry ni hehe

    ReplyDelete
  21. wahh... tahniah Aisya! dah hempat ratun yee.. =D

    ReplyDelete
  22. Congrats, Aisya. Moga terus semangat berblogging :)

    ReplyDelete
  23. Ada follow yang kita xdapat nak follow balik sebab xde link.

    ReplyDelete
  24. pergh! tahniah kak...
    tak lama lagi femeslah akak german nih...

    *sapu air mata yang berair sebab ngantuk...*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...