home about contact travelog resepi bahasa jerman

Oreo Tipu


Aku dengan en Suami aku arini, bangun-bangun tidur terus buat-buat kerja. Kitorang tengah berusaha nak siapkan research assignment suami aku, nak hantar Jumaat ni. Jumaat ni jugak nak exam plak. Adoiyai! Senak perut makcik! Hehehehe :D




Pastuh tengah edit-edit ayat untuk research suami aku, tiba-tiba laki aku mintak jajan biskut ni, namanya Ohio. Jajan ni kira Oreo tipulah, rupa sama, nama jer lain. Murah berganda! Hhahahahha.



Suami: Bak abang jajan Ohio tuh. Laparlah.

Aku: Sebut betul-betul. Ohio apa? Ohio gosaimasu! (**Aku memang standard suka gedik-gedik camnie. Heheheh :D )

Suami: Gosaimasu. Ohio. Oh my god.

Aku: Ke situ plak dia ni. Selalu tak mendengar cakap. Hahhahahah :D




p/s:
Aku tak masak makan tengahari lagi ni. Kasi idea sikit, apa nak masak, takde idealah! :D


Salam selasa, peeps!
Happy reading!
Muah :D
Lalalallala

25 comments:

  1. ala2 cream-o la kan kalau kat malaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak nina..hihi... cream o kn murah..hihi

      Delete
  2. Oreo tipu pun, tipu lah. Asalkan lebih kurang sama^^

    ReplyDelete
  3. Oreo ke ohio ke jadilah kan,...janji sedappp!

    ReplyDelete
  4. Ohio ke orio ke dah nmpk sama sbb ada cream di tengahnye...

    Masak asam pedas simple je ^^

    ReplyDelete
  5. ohio ngn oreo adik badik kembar.. haha..

    masak aym masak merah jela.. sedap jgk!

    ReplyDelete
  6. hahaha yela mcm cream o oreo tipu
    ala kokocrunch honeystar sume tu pon ade yg tipu..
    rase lebih kurang cume biase lah kalau lagi murah kan
    lagi tawar la rasenye

    ReplyDelete
  7. tapi size dia nampak mcm lagi besar dri oreo :D

    ReplyDelete
  8. Eh sudah tukar nama ka? Ai yo yo...

    ReplyDelete
  9. heheh..oreo tipu pun ada ya aisya...hahha...oklah tu kan janji ada dan sedap buat ngunyah2.. :D

    ReplyDelete
  10. sesedap oreo ke sekadar rupa saja sama ? aahahah kat malaysia pun ada oreo tipu..
    tapi orea cookies saja sedap.. krim tak sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis mkn cookies je..cream buang je..haha

      Delete
  11. mcm name jepun daa..hahah... jumaat nie exam eh.. gud luck akak... :)

    ReplyDelete
  12. tak kisah laa apa namanya, asalkan sedap dimakan.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. Dekat sini takde clone Orea rasanya. hahahaha

    ReplyDelete
  14. Geng cream-O takpun biskut timbang...hahaha

    ReplyDelete
  15. ohio? hahahhaha... comel pula namanya.. macam nama tempat pun ada... >.<

    ReplyDelete
  16. Rasa dia sama lah? Baik beli ohio, lagi murahhhhhhhhhhhh! ahahha

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. Macam sedap je ohio tu. Nak rasa jgk. Haha :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...