home about contact travelog resepi bahasa jerman

Selepas Habis Exam

Haa mari aku sambung cerita arituh yang tergantung tuh. Lepas exam pun I olls busy setiap hari tau. Dapat blogwalking sikit-sikit jer. Mu tunggu aku datang tau! :D




Khamis, 05 Feb 2015
Lepas exam hari Khamis tuh, aku dengan cik Suami tersayang terus pergi bandar. Ada sebab kitorang pergi bandar on that particular day. Hahahha. 

Aku beli powerbank, talipon samsung s2 ni asyik habis jer bateri dia.


Jumaat, 06 Feb 2015
Kitorang duduk dekat rumah jer, sebab nak menengok Maharaja Lawak Mega Final. Ya Allah suka giler Zero menang. Dari diorang dekat hotseat last year lagi, aku dah 'perhati'kan diorang ni. Aku paling suka Mawar. Heheheh :D


Sabtu, 07 Feb 2015
Sabtunya aku temankan suami aku pergi Library dekat bandar. Suami aku nak cari buku untuk research dia. Library uni kitorang kecik sangat, jadi kitorang pergi library University Mainz. Bandar Mainz ni setengah jam dari Bingen.



Ya Allah masuk Uni Mainz kan, terasa studentlife habis, sebab hari Sabtu pon orang ke hulu ke hilir bawak buku, library penuh orang. Respek weh. Aku selama ni, tak terasa pon studentlife camtuh. Aku ni nak dekat examlah baru belek buku, sepanjang sem aku bersuka-ria. Takde maknanya aku study macam diorang yang dekat Uni Mainz ni. Respek habis makcik dekat diorang ni :D





Ahad, 08 Feb 2015
Yeay! Aku dah berusia sebulan! Hahahhaha :D Hari Ahad pulak, kitorang sarapan ramai-ramai dengan penduduk Bingen, dekat kedai roti Lüning. Seronok jugak borak dengan orang, lepas lama aku terperap dekat rumah study untuk exam. Boleh update-update story-mory. Gossip girl sangat! Ahaks.





Isnin, 09 Feb 2015
Temankan suami aku pergi interview. Dia nak buat thesis dia under satu company ni, company tuh panggil interview. Dann, ada parcel besar giler sampai dekat rumah. Memang happy habis akk :D



Selasa, 10 Feb 2015
Dann hari Selasa plak? Selasa nak pergi travel jalan!!! Yeay! Doakan kitorang selamat pergi, dan selamat balik yer :D Insyaallah nnt update blog dari tempat tuh naa. Tunggu tau! :D

28 comments:

  1. wahhh nak travel ke mana tuu. save your journey ^^

    ReplyDelete
  2. nice entry! best! teri gat zaman saya jadi student dulu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  3. roller coaster emotion baca blog ni.happy nya...

    ReplyDelete
  4. merdeka! merdeka! merdeka! selamat ber vacation. :)

    ReplyDelete
  5. Wah, betul2 padat jadual Aisya...hehehe..Akhirnya!! Merdeka!!

    Ehem..mawar dah nk kahwin la :)

    ReplyDelete
  6. mawar ke melati? huhu..

    eh dulu zaman study paling malas nk g library

    ReplyDelete
  7. amboii parcel apa yg besar sgt tu? hehe. saya dpt parcel kecik pun dh happy :p
    bestnya akak travel lagi~ x sabar nak baca entry tu nnti :D

    ReplyDelete
  8. melati kuning kuning..hahahha.... :P akakkkk nak travel lagi.... yeayyyy..xsabarrr nak bace storynye..... :D take care...

    ReplyDelete
  9. Hehe melati tu penyeri suasana. Tengok kt pencuri movie ea? Gempak kan dorang ;)

    Bestnya habis exam pegi travel. Jangan lupa belanja gambar. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry untuk aisya :)

      http://rainfallasleep.blogspot.com/2015/02/terima-kasih-hadiah-21-22-aisya-ibrahim.html

      Delete
  10. Amboiii syoknya bergumbira lepas habis exam ;)

    ReplyDelete
  11. Pergi ke mana tu kak Aisya? :D

    ReplyDelete
  12. wah syoknyer gi jejalan... hehe update la gi jejalan ke mana.. :)

    ReplyDelete
  13. wah syoknyer gi jejalan... hehe update la gi jejalan ke mana.. :)

    ReplyDelete
  14. seronok baca entry entry ni. macam baca diary. hehe

    ReplyDelete
  15. best la jalan2 hiburkan hati lepas exam kan aisya..apapun, take care aisya cayang :)

    ReplyDelete
  16. peh makanannya.. bt kite terliuq je tauu.. kekeke

    ReplyDelete
  17. Muka Aisya nampak makin glowing.
    Mesti cik abam tambah sayang kan?
    Pakai product ape?

    ReplyDelete
  18. apa maksud aku dah hampir sebulan? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8 hari bulan 2, kite dah umur sebulan, sebab bedeyh kite dah lepas sebulan :D...hheheheheh :D

      Delete
    2. baru nk tanya hahahaah...sib baik scha dh tanya hihhi ingatkan ada berita BAIK!!

      Delete
  19. husband pegi interbiu hari tu berjaya tak?

    ReplyDelete
  20. huurm tengok ramai kan yang musykil 'sebulan' tu =P
    spesis akak ni.. ahaha time exam baru pegang buku.. time kuliah buku pun tak bawak lalala..

    ReplyDelete
  21. uni dkt malaysia pn macam 2.. time dkt examlah ramai sesagat manusia dkt library.. sampaikan dalam bas pn boleh tengok org duk baca buku.. klu xexam jgn harap dpt tengok situasi mcm 2.. hahaha

    ReplyDelete
  22. lepas exam memang bergumbira habis-habisan nih.. hehehe.. parcel apa yang besar tuh Aisya?..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...