home about contact travelog resepi bahasa jerman

Study 2 jam

Situasi: 
Husband aku baru lepas habis night study untuk exam Jumaat ni. Lepas 2 jam, dia habis study untuk the whole subjek tuh. Macam giler. Aku pon mulakan dialog...

Aku: Aikk, sekejab betul habis study? Terror nau!

Suami: Ini baru satu malam study. Kalau besok, study lagi sekali, lusa abang dah boleh mengajarlah subjek ni gantikan cikgu Klaas. Hahhahaha :D

Aku: Kerek nau, muka pon dah macam orang giler dah.

Suami: Orang kalau dah banyak sangat study, memang rupa macam orang giler! Hahhahaha

Gambar berukuran passport ni tidak valid digunakan,
sebab rambut dan mimik muka yang tidak senonoh!!
Hahhahahah :D


Thanx for reading!
Muah! Anneyoung!

22 comments:

  1. hihi.. mmg kerekkkkk sgt ayt beliau..

    ReplyDelete
  2. hahaahahah alolo.. sweet..
    ok la tuu cikgu.. suami tuu ponn sebenarnya cikgu kpd isterinya.. kan? :)

    ReplyDelete
  3. Hahahaha...mesti tengah serabut tu kan? rambut pun macam tak terurus dah,,hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha..tu baru rupa study sehari..kalau seminggu dah macamana rupa..kikiki..

    ReplyDelete
  5. aisya..

    kak wana hantar poskad ja..harap sudi la terima..akak pos ke alamat aisya di bingen..apa2 hal bagitau kalau dah sampai ya

    ReplyDelete
  6. hahaha... kerek jugak la ayatnye.. dah macam ayat kawan anis dh kak aisya.. memang power la tu sampai wat muka gitu.. :P peaceeeee

    ReplyDelete
  7. Memang terer giler habis study dalam masa 2 jam je. Canggih ^^. Kne berguru teknik ni.

    ReplyDelete
  8. Kahkahkah...tu namanya muka padat ilmu ;)

    ReplyDelete
  9. hahahah kerek2 pon awk syg jugak kan..
    heheheh dah lame xstudy ni so dah xigt muke cmne dah mase tu

    ReplyDelete
  10. ahahaha.. bersungguh2 benar nampaknya dia study.. jelas terpancar =P

    ReplyDelete
  11. keserabutan dan kepenuhan ilmu terserlah... hahahaa

    ReplyDelete
  12. hehehe lawak betul.. ingat lagi time study dulu2, terover study sampaikan hari exam blank kepala otak nak jawab exam..

    ReplyDelete
  13. Hebat bebenor cik abang kak Aisya ni. hehehe

    ReplyDelete
  14. hahahahhaha.... amboi, nak tukar lecturer ye.. ini memang hebat namanya... :D

    ReplyDelete
  15. hahaha. lelaki mmg cepat absorb! powerrrr

    ReplyDelete
  16. Hahaaa klau study dua tiga mlm dah boleh ganti lecture. byngkan kita yg dh study bertahun2 ni, mcm mne lah ye.. hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...