home about contact travelog resepi bahasa jerman

Travelog Salzburg, Austria - Sebelum Check Out Hotel

Haa semalam tak sempat nak cerita dekat korang kat mana kitorang jalan, sebab penat sangat. Arini dah nak check out hotel, menuju another destination. Sebelum tuh, tinggalkan korang dengan gambar kitorang yer.. Jumpa esok yer :D




Karaoke dulu sebelum blah dari bilik ni...hehehehe

28 comments:

  1. Wow.. ini sudah cukup buat saya jelesss.. waaa

    ReplyDelete
  2. aisyaaaaaa. kita suka karaoke jugak! ya Allah ni antara lagu favourite kita jugak! ada rezeki kita karok sama2 naa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kak nina.. kite sesame karok.. anis pon suke..hahah...

      Delete
  3. eh. gambaq atas tu nmpk sgt muka aisya dengan husband ada iras. Panjang jodoh ni. ^^

    ReplyDelete
  4. Hikhikhik...sempat lagi berkaraoke ye..nak join jugak :)

    ReplyDelete
  5. muka akak dgn husband ade iras2 sikitlah, sweet je. seronok ye ade kawan berkaroke :p

    ReplyDelete
  6. sweet karok sesame gituuu..hahah... waitinggg kak updateeee.. ^__^

    ReplyDelete
  7. amboii. sempat lagik nak karoke tuu.. kekeke

    ReplyDelete
  8. haha..sempat lagi karok tu sebelum check out..hihi

    ReplyDelete
  9. aisya..kak wana nak bagitau..kak wana ada kirim poskad untuk aisya..baru pos jumaat baru ni :)

    ReplyDelete
  10. cun la kak aisya tak pakai spek.hehe..cepat-cepat update. tak sabar nak baca

    ReplyDelete
  11. hehe sempat lagi karok tu..
    selamat bercuti.. and enjoy ur trip..
    best tu jenjalan austria :)

    ReplyDelete
  12. sempat lagi dorang ni karaoke. hahhaha

    ReplyDelete
  13. Haha untung la suara sedap XD
    Ade video karok tak? Pasni pegi mana pulak tu? Hehe

    ReplyDelete
  14. waahhh. best nya kak Aisyah. hehehe

    ReplyDelete
  15. wow Austria tu.. best nya kak =) saya panggil kak Aisyah boleh yerp =)
    Seronoknya belajar dekat europe nie sebab banyak negara lain yg dekat2. so best kalau travel. Kalau kat US tu alahai, besar sangat. bagi 10 tahun pon belum tentu habis teroka satu US tu.

    BTW kak, saya bru berpeluang balas2 semua komen2 akak. terima kasih singgah blog saya..

    ReplyDelete
  16. salzburg?? wahhh bestnya... hehehe
    sempat lg karok

    jemput join Mini GA by Nina + Anies :)

    ReplyDelete
  17. karaoke..??? meh nak dengar sikit... hehe

    ReplyDelete
  18. berkarok pulak ye..lagu apa tu..jgn lagu jerman sudah kami x faham ahaahah

    ReplyDelete
  19. heh boleh pulak karoke ahaha.. patutlah Aisya penah citer karoke lagu rock kapak kat rumah =P ahaha..

    ReplyDelete
  20. amboii siap berkaraoke lagi.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...