home about contact travelog resepi bahasa jerman

Dating dengan Mr Bean Kejab!

Siapa dekat sini peminat habis Mr. Bean macam aku? Sep, sep sep! Aku kan, bukan minat masa kecik-kecik dulu jer, sampai sekarang still minat dengan Mr. Bean ni. Semua cerita yang ada Rowan Atkinson (aka Mr Bean) berlakon, mesti aku tengok banyak-banyak kali, tak caya boleh tanya en Suami aku. Hahhahaha. 


Masa kecik dulu, mak aku selalu larang, tak kasi aku tengok cite Mr. Bean, sebab Mr. Bean ni suka buat bukan-bukan, tapis sayur dalam stokinlah, kunci kereta dengan manggalah, drive kereta dengan batang moplah, macam-macamlah kan. Tapi aku suka, sebab Mr Bean ni selalu think outside of the box kan! Mak aku kata,


"Budak-budak tak boleh tengok cite Mr Bean ni, bukan-bukan ajer dia tuh, mak tak sukalah"


Tapi biasalah kan, benda yang orang larang tulah yang best nak buat kan. Aku memang tak pernah miss satu episode pun cerita Mr Bean tau. Memang feveret habeess arr, kata!




And because of Mr Bean's affection, kitorang(Cik Juwaily & aku) telah pergi jalan-jalan ke satu pantai ni yang terletak di negara Perancis. Pantai ni ada kaitan dengan Mr Bean tau. Pantai ni cantik sangat-sangat tau! Aku pengsan, bangun balik, pengsan balik semula tengok pantai nan indah ni. Nak tahu lebih lanjut, sila baca next entry! Yee haa!


Bye for now!
Meet again in next entry!
Muah :D
Thanx for reading this entry!




Mr Bean - Attending a Funeral, 2015最新一集~!!
Mr Bean 回来了, 2015最新一集~!! Mr Bean - Attending a Funeral更多好嘢尽在 废柴联盟
Posted by 废柴联盟 on Saturday, 18 April 2015



21 comments:

  1. Kak Eca!!! Samelah dengan mak Along... Mak Along slalu larang tengok sampai skrg pn stil xske ble anak2 dia tgk... Kalau anak2 dia ttp tengok, dia akan suruh alih channel lain... Tak pun, dia mengalah dan berlalu pergi daripada kaca tv tu.... Tapi, mcm Kak Eca kata. Mr Bean ni ske think out the box, tu yg along ske tgk crita dia..... Pnuh dgn inovasi mengarut, tapi bley di guna pakai ketika waktu2 trtntu.... sekian.. :)

    ReplyDelete
  2. cepat la masuk next entry Ecah hahahah tazzabar

    ReplyDelete
  3. okhe sep2.. hahaha tpi kdang2 rasa menyampah dgn dia tapi duk layang jgk.. hehehe

    ReplyDelete
  4. best nye sebenarnya Mr.bean. dulu kecik2 tgk Mr.bean mak tak pernah pulak marah..hehehe

    ReplyDelete
  5. Amboiiii kita lama tak tgk cite2 ni.....hihi

    ReplyDelete
  6. minat mr bean sebab sifat childish dia walaupun sebenarnya dewasa, sebab tu digemari kanakkanak dan dewasa

    ReplyDelete
  7. mr.bean..semua yang seangkatan dengannya sangat seronok untuk di layannzz..

    ReplyDelete
  8. minat jugak.. punya inat, sampai kartun die pun hadap jugak.. haha

    ReplyDelete
  9. Heee. Mr bean ni all time favourite. Best tengok, dengan anak-anak saudara.

    ReplyDelete
  10. akk suka cerita mr bean walaupun kadang2 perangai dia x senonoh tp kelaka tu yg best..

    ReplyDelete
  11. nama pun lawak...kadang-kadang benda dia buat semua mmg tak masuk akal pun...tapi tak terpikir boleh jadi kan :P

    ReplyDelete
  12. Mr.Bean terbaik..tapi kekadang pengotor...yuck..geli betul..haha

    ReplyDelete
  13. yg paling lawak scene mr bean kehabisan jajan then ganti dgn ranting kayu..haha

    ReplyDelete
  14. mr.bean ni contoh utk dont judge the book by its cover.. kdg2 org lupa dia ni pelakon je..
    orang ingat dia mmg bodoh bendul in real life.. hoooi !! otak pandai okay hehehe..

    ReplyDelete
  15. Ai is suka dgn mr. bean. Gelak tak ingat dunia tengok movie dan kartun dia... sekarang turn anak2 pula layan mr. bean.
    Bestnya aisya dapat jalan2 ke sana..

    ReplyDelete
  16. Mr bean tak semenggah, tp dia menceriakan hari2 kuuu, heheee

    ReplyDelete
  17. Citer Mr. Bean lawak. bila dia keluarkan suara lagi lawak...hehehe

    ReplyDelete
  18. amboi dasyat nau pengsan bangun blk n pengsan lg.. tp saya tak mnat mr. bean.. hehe. seb bila tgk cita dia rasa kesian, sering diperkotak katikkan orang

    ReplyDelete
  19. aisya berapa kali pingsan tengok pantai ni, nasiblah mr bean tak ada masa tu kan kalau tak lagi pingsan jawabnya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...