home about contact travelog resepi bahasa jerman

Review Blog | Baju Warna Coklat

Wahh sekejab jer bulan dah berubah kan. Aku ni tak perasan masa gerak laju sangat. Dann aku tak perasan jugak aku ada berhutang review blog. Arituh aku join jadi sponsor untuk contest. Jadi dengan berbesar hati, arini blog pertama akan direview oleh aku. Iaitu blog Rrai ==> LINK


Rrai ni comel tau. Rarai ni student dekat KUIM. Dalam blog Rrai banyak cerita pasal life dia, study dia. Aku seronok baca, sebab ayat Rarai ni comel-comel. Akk aicha rasa nak cubit-cubit pipi Rarai. Kenapa Rarai comel sangat ni?! Hihihi :D


Header yang comel :D Semua benda comel tau :D



Kalau korang nak berkenalan dengan Rarai ni, silalah ke blog dia yer. Orangnya comel :D Blog pun sedap mata memandang :D Ayat semua jujur dan kelakar. Baca senyum-senyum I olls ni haa. Suka-suka-suka! :D Nak tengok ayat lawak Rarai. Baca bawah ni. Rarai ni comel! :D


================================================
================================================


Terima kasih tau, sudi baca!
Muah :D

28 comments:

  1. Replies
    1. cute kan kak hanum? ramai org setuju dengan kita :D hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. tulah kan...kita pun rasa, header nya comel lotee sangat :D

      Delete
  3. Header blog pun dah comel apatah kan lg tuannya kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak sue...org nya mesti cute habes kan, sebab creatip header dia :D

      Delete
  4. comel nye header blog.. macam kad kahwin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...kita pun rasa gtuh masa mula2 tengok.... cute sgt kan!

      Delete
  5. Replies
    1. leyla!! kalau rindu, selalu2 lah dtg sini :D nnt akk gi ghumah leyla plak yer...tunggu wiken... weekdays mcm busy sikit :D hehehehhe

      Delete
  6. Hehee thenkiu Kak Echa sudi review kite! Muah ciked eaa! Hahahaaa

    ReplyDelete
  7. orang yang review nye jugak comel... phewittttt hahaha

    ReplyDelete
  8. comel je blognya :D

    eh haritu saya baca suratkhabar nmpk gambar akak dgn suami kat ruangan salam perantau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mazni...tulah ada kawan bagitau jugak masuk dekat metro yer.... seronok pulak akk, this time anta banyak jugak salam perantauan :D heheheh

      Delete
  9. nak review bog saya tak?? ahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jugak...nnt dah free sikit kitareview insyaAllah :D

      Delete
  10. comel lagi Aisya..haha,sila kembang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sal! kita kembang sampai nk koyak2 seluar ni haa....ehehehhe :D

      Delete
  11. Memang comel..hahaha, teringat time Cik Mimie study dulu kena amik bahasa Arab juga..Assignment kena berlakon dan ckp dalam bahasa Arab..pengsan mak..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh seriusly belakon? kagum kita kejab.... pengsan jugak nk buat tuh, mesti susah kan.... :D

      Delete
  12. comel headernya. hehehe. ni terasa nak buat lagi header baru ni. nnti kita terjah

    ReplyDelete
  13. insyallah free time bleh terjah.. skrang terjah yg slalu terjah akak dlu..
    nak catch up dengan korang2 nnt jangan mrajuk hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...