home about contact travelog resepi bahasa jerman

SEGMEN | Tinggalkan URL Korang Di Sini

Heatwave melanda Europe. Dah berapa hari dah panas sangat-sangat. Ya Ampun, dekat Jerman sekarang ni panas sangat-sangat. Bayangkan kitorang puasa almost 19 jam, dengan suhu arini 40° arini. Memang rasa nak pengsan weh. So, disebabkan panas yang amat di luar sana, maka, kami suami isteri duduk ajelah di rumah. Sambil duduk-duduk dekat rumah ni, aku nak datang blogwalking ke blog korang semua dengan gumbira. 


Kalau korang nak aku datang blog korang, sila TINGGALKAN URL korang di ruangan komen bawah ni yer. Kira segmen blogwalking kecil-kecilan la yer. InsyaAllah masa wikend-wikend yang panas ni, eloklah aku duduk saje di rumah dan blogwalking. Tak laratlah nak kuar. Pengsan plak karang.


Lupa cakap :
BERSIARAN HARI NI DARI RUMAH BARU




SEGMEN TAMAT!!!




Happy wikend, semua!
Kalau ada bran, jemputlah follow aku :D
Lagi bran, buatlah entri. Tapi xwajib pun tau :D
Cau cin ciao! :D

41 comments:

  1. http://feycasnowie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http:// perducinta.blogspot.com
    singgah isi tabung nuff untuk raya..

    ReplyDelete
  3. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kak ecah..miss you =D dayah datang sini http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ =) rindu sangat2 dengan akk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai adik dayah ku sayang...akk dah datang blogwalking yer :D have a nice wikend my dear :D

      Delete
  6. phewwww, bukak kipas kuat2 ye! malaysia pun panas sangat!

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanis sayang yang dekat msia tuh, kita dah blogwalking tau hanis... nnt datang blogwalking sini plak tau :D makankan makanan msia utk kita dekat sana tuh.... jgn lupa tau :D

      Delete
  7. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://officalmissyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Kak sue dah bloglistkan Aisya :)
    www.sihatitunikmat.com

    Panas tu, bertabahlah ye.

    Nnt boleh try suplemen shaklee performance drink ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk, kita sudah datang dtg melawat... seronok tips2 akk...share la lagi akk :D

      Delete
  10. 19 jam yang penuh dengan cabaran.

    http://mama3farhanah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. http://karyamahirah.blogspot.com/

    lamanya 19 jam huhu pengsan akak dgr...

    ReplyDelete
  12. http://mulut-membebel.blogspot.com/


    tumpang lalu..hehe

    ReplyDelete
  13. meh sini meh.. lama tak datang jenguk an.. hehe

    http://miamorzafirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. kat sini pun blh tahan panasnya..sbb dekat area laut
    suhu 40 celcius..mmg panas tu..mesti rs x selesa
    hope tabah hadapi dugaan berpuasa 19 jam..lamanye...

    http://umikasum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. 19 jam ? lama nya puasa dgn suhu pns ni . kt mlysia ni pn bru ada hujan2 siap ribut skali certain2 tmpt . moga kak kuat puasa dalm shu yg pns tu . Aminn:)

    http://sweetsouryaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. AWAK, RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

    Meh lah dtg rumah kita awakkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. scha, kita rindu jugak :D dah datang bertandang tdi... :D serbu siap :D up lah entri byk2, nnt kita dtg lagi, insyaAllah :D

      Delete
  17. uish, panasnya..bertabahla ye.baru nak join, segmen dah tamat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sal!! lama xdtg sini...nnt free2 lagi, kita dtg melawat kak sal yer :D

      Delete
  18. Ala, x sempat nak join...hehehe...samalah, Johor pun panas skrg ni..kena bertabah dgn semua ni :)

    wah, da berada dirumah baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cik mimie... nnt free2 kita dtg insyaAllah, xyah join segmen pun, blog cik mimie tetap di hati kita :D hihihi :D nnt lepas raya kita nk buat giveaway, join tau! :D

      Delete
  19. waduh waduh udah tamat. hahahahaha. maap dah lama x singgah blog kak AIsya

    ReplyDelete
  20. oooit oooit alaaa bila ni huwaaa..
    tapi xpe.. akak tau Aisya akan mai jenguk akak jugak bila free hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...