home about contact travelog resepi bahasa jerman

Eh eh!! Raya Dah Habes Ker?!

Hahahaha. Start-start ketawa dah. Ke ke ke. Perasan tak perasan, dah habes dah bulan raya. Liplap-liplap sekejab betul masa berlalu. Tapi tak tahulah kenapa, feeling-feeling gembira raya aku belum habes. Dalam hati stil berbunga-bunga, setiap hari rasa macam hari raya. 


Aku terjumpa satu video yang junior aku rakam, suasana raya arituh masa dekat Konsulat Malaysia di Frankfurt. Harituh aku ada cerita pengalaman raya diperantauan kan. KLIK SINI. Kali ni share video pulak, kasi korang tengok. Have fun watching!! See if u could spot me :D Hihihi :D





Video credit to: Hazim Nasir :D

12 comments:

  1. Hehehe...tak apalah..hari hari gembira awet muda..aura positif pun sentiasa hampir..tak lama lagi aidiladha pulakkan..

    ReplyDelete
  2. ala..dah hbiskn..hehehe..lama xsinggah blog echa....

    ReplyDelete
  3. Hahaha feeling feeling gembira raya lum abihhh ..Takpe laaa feeling2 happy sokmo la Sha hahaha

    ReplyDelete
  4. Suasana hari raya tak dapat saya rasa tahun ni. Seronok je tengok orang enjoy raya.

    ReplyDelete
  5. tak pnah raye di negara org.

    puase tak dapat balik rumah pun rasa terkilan,ini kan raye oh nooo i kenot

    akk tabah org nye :)

    ReplyDelete
  6. Haaa ... Raya dah habis ler ... Kejap jer rase ...

    ReplyDelete
  7. Kenangan ni simpan elok elok video ni nanti tunjuk kan anak cucu

    ReplyDelete
  8. Tu la...pejam celik...kejap je dah habis Syawal...

    ReplyDelete
  9. raya di perantauan. nampak macam best je :) i couldn't spot u kak aisya. hehe

    ReplyDelete
  10. ahahaha lawak lak baca tajuk ni.. merdeka pun da lepas da =P

    ReplyDelete
  11. meriahnya.... semua pakat pakat ceria... bangga pulak dengan semua... :)

    ReplyDelete
  12. bestnyaaa brayee kat negara orgg..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...