home about contact travelog resepi bahasa jerman

PENGUMUMAN: Senarai Peserta & Hadiah Giveaway Souvenirs Europe

Haa lama bebenor aku senyap yer lepas dah launching giveaway arituh. Ater senarai nama peserta pun baru sekarang nak update. Sorry korang semua, yang menunggu *Masalah dia, ada ke yang menunggu tuh?! Kekeke* Meh aku kasi korang tengok dulu hadiah-hadiah yang aku sediakan untuk giveaway contest kali ni. Mai cuci-cuci mata sekejab, sebelum cheq updatekan senarai peserta dengan buat pengumuman kecil yer :D :D :D Teehee :D


Dari GERMANY:
Keychain Rüdesheim, Magnet Set Germany, & Fridge Magnet Loreley

Dari CZECH REPUBLIC:
Fridge Magnet Prague 2X

Dari HOLLAND:
Keychain Wooden Clog 4X

Dari ITALY:
Fridge Magnet 2X, Keychain & Opera Mask from Venice


Sebenarnya kann, aku ada jugak nak kasi POSKAD dari macam-macam negara. Korang tahulah kan, aku ni peminat poskad. Baru ni pergi Swizerland pun ada beli poskad nak kasi dekat korang. Tapi, masa tengah edit gambar tadi, tersalah tekan, pastuh gambar poskad-poskadnya tak save elok-elok. Jadi tak cantik, and aku malas nak tangkap & edit lagi sekali. Jadi korang imagine jelah ek poskad tuh agak-agak rupa dia camne. Ada poskad dari FRANCE, ITALY, dengan SWIZERLAND. Hehehe :D Maafin kemalasan guwe deh! :D



Senarai Peserta Giveaway Contest:

1. http://duniakita94.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
2. http://www.yatizul.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
3. http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
4. http://nonasani.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
5. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
6. http://adna2029.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
7. http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
8. http://www.inanihazwani.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
9. http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
10. http://www.maisarahsidi.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html

11. http://izzeyda.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
12. http://www.hanisamanina.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
13. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
14. http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
15. http://eilyasara.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
16. http://zinziemeewah.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
17. http://www.anajingga.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
18. http://sayasukala.blogspot.com/2015/08/giveaway-souvenirs-dari-europe.html
19. http://jombercontest.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
20. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html

21. http://herlifemanual007.blogspot.ca/2015/08/giveaway-souvenirs-dari-europe.html
22. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
23. http://asdydimension.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
24. http://www.kakgojes.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
25. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
26. http://pelangisenjabewarna.blogspot.com/2015/08/giveaway-souvenirs-dari-europe.html
27. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
28. http://fit-ananda.blogspot.de/2015/08/giveaway-contestnya-kak-aisya-aku-ikut.html
29. http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
30. http://fatinsyaherah94.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html

31. http://merosnordn.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveway-contest.html
32. http://syirasophie.blogspot.com/2015/09/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
33. http://khatyaiman.blogspot.my/2015/09/giveaway-souvenirs-dari-europe.html
34. adnan-daughter.blogspot.my/2015/09/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html
35. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.com/2015/09/ga.html
36. NEXT!
37. NEXT!
38. NEXT!
39. NEXT!
40. NEXT!




PENGUMUMAN:


Giveaway contest ni bakal aku panjangkan sehingga ke minggu ke tiga September. Mai-mai ajak abang, hakak, mak, ayah semua join sekali. Ramai ni boleh menang :D Btw, help me get my follower above 600 please, and InsyaAllah pasni akan ada giveaway lagi. Should I tell you guys, that I'm trying to bribe korang ni? Heheheh, just kidding. Btw, aku tak join Bersih 4.0. Sebab JPA dah bagi warning siap-siap. Kekeke :D Sebab tuh aku menyokong sistem rasuah. Say whatttt???!!! Shut up, Aisya! Stop bluffing! :D Kekeke :D


Please ramaikan giveaway ni. Sikit sangat orang yang join. Tak sampai separuh dari imagination aku. Atleast please get the number to 50 please :D Please :D Chaebal :D



Goodluck korang semua yer :D Muah!
*Tengah mencari masa & idea nak tulis entri travel Swizerland arituh*
*Gambar melambak nak kena edit, penat dah ni :D*

19 comments:

  1. OMG! Banyaknya hadiah yang menarik, kak Aisya. Hopefully, I'm gonna be the lucky one! :)

    ReplyDelete
  2. Fuhhh!! Semua hadiah pun best..teruja Dgn keychain dan FM tu..harap Ada rezeki akak :)

    ReplyDelete
  3. ya Allah best sngt hadiah tu... :)

    ReplyDelete
  4. Auuww..comel2nya souvenirs -- mudahan ade rezeki sini..:) Aminn

    ReplyDelete
  5. wah comel dan cantik hadiahnya..

    ReplyDelete
  6. lawa2 semua.. moga berjaya bagi yang join GA ni.. ;)

    ReplyDelete
  7. #3 lapor diri disini..moga2 ada rezeki :)

    ReplyDelete
  8. selamat buat segmen Aisya.. akak xdan nak jenguk entry2 lama..
    tu yang x join.. i support dari belakang yaaa..

    ReplyDelete
  9. wahhh syok ni nak baca entry travel kak aisya.. lama tak menyelongkar blog kak aisya ni..hihi... hadiah best2..kalau dapat satu lagiiii besttt #ehhh ahhahaha....

    ReplyDelete
  10. gila la opera mask yg cerita korea BOF tuu.. dah agak dh tmpt tu mesti Venice la.. nakk mask tuu,lahaii

    ReplyDelete
  11. Wah banyaknyer hadiah ...Kita nak jugak hehehehe ..Best of luck buat semua yang join ya

    ReplyDelete
  12. wahhh all the best smuan yg tersenarai..

    ReplyDelete
  13. No 20... harap ada rezeki. Good luck pd semua jugak..

    ReplyDelete
  14. Saya join! Say sokong GA akak sbb hadiah best. Ekekekek. Lawak jek XD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...