home about contact travelog resepi bahasa jerman

PENGUMUMAN: Senarai Pemenang Giveaway Souvenirs Europe

Assalamualaikum dan salam sayang 1 Malaysia. Hye semua! Terima kasih banyak sebab sudi join giveaway ahkak yang syaratnya macam giler arituh yer. Meh nak umumkan pemenang, semua ynag bertuah, tahniah. Kepada yang belum bernasib baik, insyaAllah nanti ada giveaway lagi. Jangan risau tau :D Btw, sini boleh check no penyertaan masing-masing yer CLICK

GIVEAWAY CONTEST : SOUVENIRS dari EUROPE

Dari GERMANY:
Keychain Rüdesheim : 30 Fatin Syaherah
Magnet Set Germany : 14 Nur Zulaiha Aziz
Fridge Magnet Loreley : 35 Umi Kalsom


Dari CZECH REPUBLIC:
Fridge Magnet Prague 1 : 9 Kak Lya

Fridge Magnet Prague 2 : 17 Ana Halim @ Ana Jingga

Dari HOLLAND:
Keychain Wooden Clog 1 : 28 Fitri Ananda

Keychain Wooden Clog 2 : 10 Maisarah Sidi
Keychain Wooden Clog 3 : 26 Fatin najuwa bt yusuff
Keychain Wooden Clog 4 : 13 Kak Bbwana

Dari ITALY:
Fridge Magnet : 3 Cik Mimie

Fridge Magnet : 1 Ikhwan Yusuff
Keychain : 5 Nenot
Opera Mask from Venice : 29 Juraidah Rahman
Jadi pemenang dah di pilih. Mai emel cheq untuk tuntut hadiah : siti.aisya.ibrahim@gmail.com. Selewat-lewatnya 30 September 2015. Details yang diperlukan:

Nama:
Alamat:
No Penyertaan:
URL Blog:
Menang hadiah apa:



P/s: Menaip masa tengah kerja ni, rasa bersalah giler. Kalau boss nampak ni, mampos! Hhahahah

30 comments:

  1. alamak, xde rezeki..ok...thniah semuaaaaa,

    ReplyDelete
  2. alamak.. x join..huhu..xde rezeki..tahniah yg menang

    ReplyDelete
  3. Eh, No Cik Mimie mengena la...hehehe..alhamdulillah rezekio..nnti Cik Mimie emel :)

    tahniah buat yg lain2 jugak :)

    ReplyDelete
  4. hihihi saya pun x ada rezeki nk menang....tahniah pemenang...uolls bertuah ;)

    ReplyDelete
  5. huhuhu tak ada rezeki laa.. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  6. Yeyy no 9..nnt ksk lya email ya..tahniah buat semua yg menang ..thanks aisya

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... tq ya.. tahniah kepada semua pemenang.. :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah .Tahniah kepada semua pemenang..tumpang gembira walau tak menang..hihiii..btw enjoy join GA..:)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..yeayy.,,menang keychain comel! Jazakillah khairan aisya.
    Tahniah untuk semua pemenang dan peserta lain

    ReplyDelete
  10. wahh tahniah pada semua para pemenang!

    kak ecah!!sory sgt tak sempat nak join :( lain kali buat lagi ye! hehehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah no 17 lapor diri, nak email ecah sat ni :) tq darling ...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah Gott Sei Dank dapat. ..: )))))

    ReplyDelete
  13. Saya ni memang tak bertuah kalau bab bab macam ni. hahahahaha. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. wahh cantiknya semua hadiah. tak perasan pon kak aisya buat giveaway, melepas pulaaaa. tahniah to all winners!

    ReplyDelete
  16. Kak aisya dapat x email kite... heeee

    ReplyDelete
  17. Kak aichaaa da sent ke.. nak check kt post guard

    ReplyDelete
  18. wah.. hadiah yang sgt menarik.. godek2 blog ni, baru nampak GA walaupuan dah lama hbs..
    Hadiah yang cantik :)

    ReplyDelete
  19. wah.. hadiah yang sgt menarik.. godek2 blog ni, baru nampak GA walaupuan dah lama hbs..
    Hadiah yang cantik :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...