home about contact travelog resepi bahasa jerman

SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016

Haa terasa lama betol tak update blog ni. Sehat ker semua rakyat marhaen? Dah makan ke semua orang? Heheheh. Arini na join satu segmen ni, sikit lagi nak habes, nasib baik sempat, lari-lari nak join. Nasib baik tak tertinggal bas, dapat join. Sape-sape yang sempat lagi, moh ler join sekali :D


Macam biasa, sape nak join, sila klik banner yer :D Syarat semua tiptop, senang aje. Memang boleh join punyala :D Kikiki :D Btw kakak empunya segmen, kita dah follow lama yer, tak ingat bila follow. Nanti free2 sikit, kita masukkan akk dlm bloglist kita yer :D 

Sekian, cau cin ciao!


7 comments:

  1. salam,
    suka baca blog kisah kat luar negara..
    jom tukar link blog.
    saya dah masukkan link blog anda dalam
    http://www.kembaraminda7.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Best of Luck, Aisya. Moga terpilih!

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum.. Hai bloggers & readers..

    Terima Kasih sebab sudi join segmen pencarian bloglist saya.

    Senarai semak peserta : http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/update-senarai-link-bloglist-60-peserta.html

    Senarai ni juga saya dah update ye. Di bawah sekali, di Pages. Moga bloglist ni dapat memberi manfaat kepada kawan kawan semua.. :)

    Happy Blogwalking.. ^_^

    **Maaf kerana lewat blogwalking disini.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...