home about contact travelog resepi bahasa jerman

DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman

Assalamualaikum dan salam sayang tahun baru! Sempena dengan tahun baru ni, kak Sally kusayang ada buat giveaway! Mai join, syarat semua senang korang. Rugi kalau tak join, poskad ni kak Sally DIY sendiri ok! Kepada yang da join, goodluck yer :D

Aku memang, dengar jer hadiah dia poskad, mengelintin aku nak join giveaway ni. Aku suka sangat-sangat poskad. Kak Sally pon ada mention kat SINI, dia kata selalu dapat poskad dari aku. 

Sebenarnya kak Sally, kita tak ingat sangat poskad yang kita hantar, tak ingat sape terima poskad yang mana. Yang kita ingat, setiap kali lalu kedai buku, nampak poskad cantek, terus teringat Kak Sally, Kak Siti yang Menaip, teringat akak-akak, dengan adik-adik yang rajin komen blog kita. Rasa macam dapat 2 orang kakak baru semenjak blogging 2 tahun lepas. Meh sape-sape lagi yang nak jadi adik-akak dengan kita, meh-meh. Kita berkenalan dengan lebih lanjut, nanti I olls balik Malaysia bulan 4 ni for good, kita boleh dating beramai-ramai ! Hihhihi Suka angat! :D


If you, you and you want to join this giveaway,
just give the banner one HARD CLICK, 
and you will be brought to kak Sally's beautiful blog :D
And goodluck, btw!
Muah, Bye!
:D :D :D

10 comments:

  1. good luck aisya, smg ada rezeki dapat.

    ReplyDelete
  2. all the best kak aisya. boleh kumpul byk2 poskad lg kalau menang. hihih

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya Aisya (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. gdluck kaaaaaakk aisyaaaaaa..hehee

    ReplyDelete
  5. best of luck sister! semoga murah rezeki yerrr!

    ReplyDelete
  6. Salam! Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally…Sally singgah nak check entri penyertaan sebelum nak umumkan pemenang…

    Senarai peserta ada kat link --> http://goo.gl/KYoHbO

    Sally akan umumkan pemenangnya pada hari Rabu, 12.00 tghari ye…Good luck !

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...