home about contact travelog resepi bahasa jerman

It's a Sad-Sad Saturday

Assalamualaikum & hye!


You see these guys? Tengoklah buat kali terakhir, tatap lama-lama, sampai mata juling! sebab 2016 ni diorang akan pergi military service for two years! Arghh, sedihnya! Ji Chang Wook, Seo In guk, Jang Geun Suk, Lee Min Ho, and Lee Seung Gi, all beautiful oppas, farewell! Till we meet again :D



Last year (2015) air mata menitis bila dapat tahu dua orang ni nak pergi military. Sebenarnya paling menitis sekali air mata masa Micky Yoo Chun nak pergi. Baru jer minat dia lepas tengok The Girl Who Sees Smell (Sensory Couple), berkenalan kejab sangat. Pastuh dah terpisah lagi. Tersuka sangat gaya Micky Yoo Chun ni bila dia bercakap, lembut sangat suara dia, I lioke! Tercaer hati I ni! Tapi apekan daya.

Sedih sangat bila pikir, they will be going for military for two years, after two years, I'll be like 26-27 yo, maybe masa tuh busy kerja, beranak apa semua, maybe dah tak dapat tengok drama-drama diorang, when they come back. I hate growing up! I want to stay and feel like teenagers! Tapi what to do, farewell to both of you too :( I'm literally crying hard rite now :(



And thanx wikipedia for asking. You mean everything to me :D
THx for reading this entry!
Muah!

28 comments:

  1. Macam comeeii je entry nihh :D

    *Bye3 Lee Sung gi T.T

    ReplyDelete
  2. adoi, ingatkan kenapa la, hehehe...takpe, nanti ada la pengganti baru yg lagi macho, kikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha tulah kak, susah dah nak jumpa hero yg matang sikit yg comel... adoyai :)

      Delete
  3. ala...ciannya.muka comel-comel ni nak angkat senapang?why oh why..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih statement dak Sal kelakau! Tak pasal2 akak tengah dok imagine diorang angkat senapang ;)

      Delete
  4. larat ke nak angkat senapang diorg ni...hikhikhikhik

    ReplyDelete
  5. ji chang wook jugak ke? alaaa baru start nak suka dia hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. camtuh la kita rasa last year, baru nk berjinak2 suka park yoo chun, tiba2 dia pergi da military, botak habes kepala....ahhahaha :D

      Delete
  6. Nasib kita tak minat sangat dekat diaorang. hiks. Kita minat Siwon je. hahaahhahaha.

    Bertabahlah kak Aisya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk bru lgi minat siwon, bru tgok 2 drama dia, just after that he's gone! :(

      Delete
  7. Laa...ye ker...termasuk pelakon yang kenyit mata tu ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, semua ni akn pergi this year... so sad... :(

      Delete
  8. Yoochun, Ji Chang Wook, Seo In Guk, Lee Seung Gi :( lambat lagi lah nak tengok diorang berlakon balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, even after 2 years diorang dtg balik pon, xdelah terus dpt tgok drama diorang kan....so sad *crying silently in my heart* hahahahahah

      Delete
  9. hai Aisya! pheww mcm lama sgt tak kembara ke sini hehe.
    oo pegi military service eh? mcm PLKN ke ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi advanced rasanya :D hehe. baca hari tu, if jadi apa2 kat negara tu, orang2 yg pernah pergi military service boleh dipanggil utk jaga negara :D

      Delete
    2. tulah, kita tau yang benda ni macam PLKN, tp tinggal lgi syarat dia lelaki jer wajib pergi, perempuan tak payah, sebab dulu2 mcm ada kes seksual harassment.. pastuh diorang punya syarat kena gi before umur masuk 30, selalunya pelakon2 start gi bila diorang 29-30 gtuh...

      yang hanis bgitau ni, kita bru jer tau... menarik!

      Delete
  10. terpaksa say bye2 to them~ sayonara~

    ReplyDelete
  11. yaya pelakon korea ni taw muka je. nama xamek taw . hahaha . bak sorg nak bawak balik tunjuk kt mak jd calon menantu . HAHAHA :P

    ReplyDelete
  12. Fuhh! Tajuk bukan main! :)
    Sad-sad Saturday you!

    ReplyDelete
  13. Paling suka paragraph akhir, tang hate growing up tuh! :)

    ReplyDelete
  14. tunggu dia balik service tu ea... tak pe, hitam sikit ja... ehhh ! hitam ka??? ngeh2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...