home about contact travelog resepi bahasa jerman

Nak Tau Sapekah Gerangan Edit Blog I Olls?!

Assalamualaikm, & hye!

Masa korang baca entry ni, aku maybe tengah berdengkur lagi dekat atas katil. Sila jangan kutuk ahkak ni bangun lambat ke apendek ek, akak ni bukan duduk di Malaysia, duduk negara jauh di sebelah barat bumi, beza masa 7 jam lambat dari Malaysia. Ofkos la aku tido lagi masa orang Malaysia dah bangun menjalani aktiviti harian diminggu baru yang indah ni kann?! Ahaks! 

Abaikan intro yang awkward atas tuh. Sebenarnya nak cakap, arini umur aku da genap 2* tahun, 1 bulan! Yeyeah! Hahhahaha. Masa birthday aku arituh, Aina Akmal, adinda kita yang suka edit-mengedit blog tuh wish aku birthday, and she popped a question to me, nak tak dia edit kan blog. I ollss terus tersenyum lebar, ear-to-ear I senyum you know! Terus cakap, 

"Nak-nak! Pewlis editkan blog ahkak yang tak seberapa ni! Pewlis!"

GEdik betul budak Aisya tuh. Hahahhaha. Maka setelah kitorang tetapkan 'date', its like date makwe pakwe gtuh, jadi setelah kitorang tetapkan 'date'-nya, maka Aina pon editkan blog I olls. Hasilnya yang engkorang semua tengah tengok sekarang ni lah. Cantek kan? 

The Header! :D First time tengok, terus pengsan, jatuh cinta, gedebuk2! Hehehehe :D


Suka sangat header dengan semua-semua benda yang Aina buatkan kat blog ni. Rasa macam blog ni dapat tanki udara nafas baru bila dah edit. Terus I olls semangat nak berblogging balik semula. Selama ni punyalah semangat tuh kembang kucup, malaap jer kann. Hahahhahah :D

The Blog :D Pink kann? I lioke!
Dalam semua-semua yang Aina edit ni, paling feveret sekali bila dapat scroller warna pink. HEhehehe. Scroller pon suka, aku ni kan. Suka sangat, sebab boleh la tarik2 jer scroller, pasni takdelah sidebar I olls panjang berjela-jela, 3 tahun scroll blog, sidebar tak habes lagi ke ape kann. I really like the idea, and ofkos the look!

Nampak tak scroller pink I ools kat tepi kanan tuh?!
Selalu2 la scroll korang. I scroll blog u, U scroll blog I balik!
We the scroller friends! Ehhh?! Hahhahahah :D
Aina, Aina, Aina! My beloved adinda Aina! Thanx alot sebab editkan blog akk ni. Rasa macma cakap thanx je tak cukup nak gambarkan rasa tengkiu dalam hati tuh. HEhehehe. :D InsyaAllah next time bila akk dah balik Malaysia, kalau akk perlukan bantuan edit blog lagi, memang akk cari Aina yer. Aina belajar elok-elok tau untuk SPM, akk doakan semuanya lancar untuk Aina, semoga Allah permudahkan semuanya! Muah wantauzen time! Hihihi :D

Kepada yang berminat untuk dapatkan khidmat edit blog,
silalah ke:



Muah!
Thx for reading this!
Adios Amigos!
Tchuss :D

32 comments:

  1. memang cantik blog Aisya, akak suka :)

    Memang pandai Aina buat ye..thumbs up!

    ReplyDelete
  2. cantik sangat... pink hihihi...

    ReplyDelete
  3. Cantikkkkk hihihihi nak gakkk hahaha

    ReplyDelete
  4. memang memukau tengok header dia...cantik! lembut2 gitu bila terjah blog sini...

    ReplyDelete
  5. Memang lawa ! Saya paling suka dekat part header !! Memang cantiksssssssss gileeeeeer

    ReplyDelete
  6. Cantik blog...pink kaler yang lembut. Memang penuh cita rasa...

    ReplyDelete
  7. peeergh di budak AA tu memang.. dulu pun dia editkan blog akak..
    tapi lepas tu nak edit lagi.. dia sibuk study.. xmola kaco..

    ReplyDelete
  8. akak da lama x singgah sini.. trnampak link Aisya kat sidebar.. ehehe..
    terus teruja nak tengok.. ok theme sama pinkish2 gitu.. AA kalo x sibuk da bleh la akak pun nak minta dia editkan..

    ReplyDelete
  9. oh..patut la blog aisya berseri-seri..rupanya di makeover oleh dikna..memang magic touch aina tu menjadi..kak wana pun suka tengok hasilnya..comelllllll!!!!! :D

    ReplyDelete
  10. cool!!!!!! keren kaaaaaakk.... mauuuuuuu

    ReplyDelete
  11. Cantik! Cantik! Memang Aina ni pandai edit. Dah banyak tengok blog lain yang dia edit. Memang semua pun cantik-cantik.

    ReplyDelete
  12. Sobsss... ai is jeles sebab pink blue memang feveret hakakkk..... cantik gilossss.....

    ReplyDelete
  13. amboiiii...baiknyaaa hatii ni tau! hahahaha...yeay!

    ReplyDelete
  14. untungglah he he..cantik cantik.happy belated bday aisya=))

    ReplyDelete
  15. salam akk. thank sooooooooo muchhhhhh for this entri. pujian akk terlalu tinggi. (/.\ ) thaankk you for your du'a >.<

    ReplyDelete
  16. Oke foinee! Memang comell pun. Hihiks

    ReplyDelete
  17. lama tak singgah sini.. sekali masuk.. terkejut..!
    hehehehee.. dah berwajah baru.. :)

    cantik.. sweet.. dan kemas..
    keep it up..! :)

    ReplyDelete
  18. Akak sorry kite tag akak .. Heee

    http://kimchaa.blogspot.my/2016/02/25-things-that-make-me-happy.html

    ReplyDelete
  19. wah...bagusnya ada orang tolong edit...cantik!

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..hai ecah..khaty singgah sini..cantik nya blog,header best..
    Jemput join  Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

    ReplyDelete
  21. Salam memnag cantik , yana pon guna tuto kat situ :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...