home about contact travelog resepi bahasa jerman

Segmen Blogwalking by Aina Akmal

Assalamualaikum & hye!
Arini baru sempat nak join segmen by Aina Akmal. Sorry Aina, akk terlambat sikit, terlupa :D Ngee ngee :D Mai-mai sape2 yang berminat, jom join sekali :D Selamat bersegmen & all the best!


Apakah memori paling bahagia tahun lepas?
Aaaa.. Macam susah nak jawab soalan Aina ni. Rasanya paling bahagia last year bila habes lulus kesemua exam. Punyalah 4 tahun bertarung nyawa nak habeskan exams untuk Degree Elect. Eng. ni, akhirnya last year hujung bulan 10 camtuh lulus kesemua subjek dengan jayanya. Leganya tuh, Tuhan jer tau camne :D Memang lepas habes jer, terus tengok cite korea bertalu-talu. Semua yang tertinggal, semua tengok balik semula. Hahhahha :D

Goodluck Aina, tahun ni SPM kan! Do your bestest tau! Muah!



Tamat 10 Feb 2016 
(bukan 4 Feb macam dalam gambar tau!)
Bye, ciao cin ciao!

15 comments:

  1. Best of luck, Aisya. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen...

    Assalam jemput join GA saya...

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    ReplyDelete
  3. Akak ambik degree electrical engineering ? Dasyaaaaaatnyaaaaaaa ~~~~ TAHNIAH SETINGGI TINGGI TAHNIAH sebab berjaya habiskan degree..

    All the best untuk GA ^^

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah dan tahniah :)

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen, kak Aisya.

    ReplyDelete
  6. salam kak ! tahniah kekgigihan yang berbaloi, amboi korea ye!..

    selamat bersegmen kak :)

    ReplyDelete
  7. aishhh lupe lak nak join segmen ni..
    selamat berblogwalking

    ReplyDelete
  8. all the best,...

    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  9. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html


    hahahah. ada orang dah nak balik malaysiaa dah lepas ni. wuu. ahaha./ btw, akk punya design blog ni saya dah update dekat blog sya. haha.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  12. alamak adik manish buat segmen..
    tapi iols xdee masa nak join.. huurm.. gud luck dan selamat bersegmen =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...