home about contact travelog resepi bahasa jerman

Sewangi Cintaku Kepada Electrical Engineering!

Orang kata, tak salah me-reward diri sendiri! Haa, bersempena dengan aku da selamat menamatkan pengajian 5 tahun di Joromen ni (Alhamdulillah!), maka aku telah menghadiahkan diri sendiri sesuatu yang maybe si diri sendiri ni perlukan. Ehh, ayat aku macemmmm? Entahlah. Hahahhaha :D 

Ceritanya macem ni, aku dapat hadiah perfume Gucci masa kawen dulu (2 tahun lebih dulu). Tapi sebabkan aku ni jenis tak boleh pakai perfume banyak-banyak, nanti pening la ape la, jadi minyak wangi tuh still wujud sampai arini. Tapi pump dia rosak sikit. 

Kadang-kadang pump sekali, keluor. Kadang-kadang pump 10 kali sampai lenguh tangan pon, tak keluor-keluor. Jadi eloklah aku belikan botol perfume baru, gantikan yang lama tuh. Dann inilah reward konon-kononnya dekat diri sendiri. Lama da order, lambat bebenor dia post ke rumah. Tapi takpelah, sampai jugak akhirnya kann.

Tilam Lama Botol lama tukar baru! neno neno neno!
(Kiri tuh botol lama, kanan tuh yang baru!)

Psstt, psstt!! Budget Mademosoille sangat!
Menggedik betol mak dara ni!! Hihihi
I am one happy girl! Hihihi. Dah dapat satu hadiah cenonet ni untuk diri sendiri, dah puas hati dah. Dah, mai kita balik Malaysia! 

P/S:
Ingat nak tunjuk dekat engkorang rupa rumah kitorang, tengah berkemas nak shipping barang balik Malaysia apa semua. Tapi macam sepah sangat pulak, huduh! So, tak jadi tunjuk! Kehkehkehk :D

Tengs alot for reading!
Muah!
Anneyoung :D

13 comments:

  1. Assalamualaikum....dah nak balik Malaysia yer....minyak wangi klu wangi sgt akak pun boleh pening juga

    ReplyDelete
  2. Dah boleh jd model minyak wangi nuhh kak aisya .. :D selamat pulang ke tanah air kak aisya ^.~

    ReplyDelete
  3. Salam kak sama la saya tak beria nak pakai minyak wangi sekali sekala tu ada la

    ReplyDelete
  4. lamanyaaa akak tak singgah sini.. harapnyaa adinda x mrajuk yaaa..

    ReplyDelete
  5. ehehe dia punya botol baru lagi cantik dari yang asal.. nangeh Gucci kalo tengok =P

    ReplyDelete
  6. reward diri sendiri ? alaaa belila perfume baru.. ngeh2 sementara kat sana semua murah2 compared kat Malaysia.. baik borong =P

    ReplyDelete
  7. cantikkkk nyerrrr botol diaaaaa.... kalu refill myk atar pun org akn tgk ia mcm myk wangi 1st kelas ;-)

    ReplyDelete
  8. Comelnya botol tu :) btw, selamat pulang ke Malaysia ;) ;)

    ReplyDelete
  9. memang comel botol tu..sesekali kan aisya memang perlu juga reward diri sendiri..rasa happy sangat kan.. ;)

    ReplyDelete
  10. Mudah-mudahan Allah permudahkan akak di sana...juh akak belajar...sbjek strong plk...saya amem eng.awam tpi kt sni ja belajaq.

    ReplyDelete
  11. Style botol tu macam dalam cerita yang ada prince and princess. hehe

    ReplyDelete
  12. Hai salam , electrical engineer..

    dah sampai Msia ke? ada bawak ole2 ..utk kami2 di EFG

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...