home about contact travelog resepi bahasa jerman

Pengumuman Pemenang Giveaway Kalendar Minions + Buku Travellog

Assamualaikum dan salam sayang semua! Sorry lambat bebenor announce pemenang giveaway arituh. Lepas balik Malaysia ni, banyak benda kena settle, mengecat rumah dengan jayanya lagi this week, internet pon tak berapa nak adooo, jadilah tertangguh process nak announcenya tuh. Maafin guwe dong! So the winners are:


Pemenang Kalendar Minions :
Peserta No 9 : http://syeenderella.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html


Pemenang Buku Travellog :
Peserta No 23 : http://www.mohdnoorshawals.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html


Korang silalah emelkan dengan aku details-details korang ke

SITI.AISYA.IBRAHIM@GMAIL.COM

nanti I olls postkan hadiah korang yer :D Emel cepat-cepat tau, lagi cepat boleh pergi post hadiahnya tuh! Kepada yang belum menang, InsyaAllah nanti aku buat giveaway lain tau! Jangan sedih2 tau! Hihihihi

Details diperlukan
Nama:
Alamat:
No penyertaan:
URL blog:

17 comments:

  1. Tahniah pd pemenang..tak ada rezeki akak nak dapat kalender comel banana tu..huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang :) tiada rezeki nak menang minion tuu :D

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  4. yeayyy terima kasih :D nanti saya email details .

    ReplyDelete
  5. alaaaa... xsempat join..hukhuk...

    ReplyDelete
  6. kenapa sejak-sejak Aisya balik Malaysia je akak punya luck nak menang dah takde? kekeke

    btw, tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  7. wah...congratulation to all winner!!!

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...